Geluk Concert 2020

#Geluk #Concert2021 – 6 maart 2021

Datum: 6 maart 2021

Tijd: 20:00 uur

Locatie: ‘Het Klooster’ Nuenen (Park 1, 5671 GA)

ATTENTIE! Concert #GELUK van Zanggroep Dirk is verplaatst naar 6 en 7 maart 2021!

Beste allemaal, in verband met het verlengen van corona-maatregelen door het kabinet en uit veiligheidsoverwegingen voor alle betrokkenen – onze gasten, familie, vrienden en de koorleden – hebben wij besloten om het concert #GELUK van Zanggroep Dirk te verplaatsen naar volgend jaar.

De nieuwe data worden 6 en 7 maart 2021. Zet deze data in je agenda! Zaterdagavond 6 maart (20.00 uur) en zondagmiddag 7 maart (14.00 uur). Zanggroep DIRK hoopt jullie allemaal te zien bij het Concert #GELUK eerste weekeind van maart 2021 in het Klooster in Nuenen.

Veel #GELUK en succes in deze moeilijke corona tijden, pas goed op jezelf en je naasten! En blijf gezond!

KAARTEN INFO
Alle kaarten die al gekocht zijn gelden op de nieuwe datum (4 april 2020 = 6 maart 2021 / 5 april 2020 = 7 maart 2021).
Welkom! Mensen die niet op de nieuwe datum kunnen verzoeken wij om contact op te nemen met Zanggroep Dirk via: dit e-mailadres.
Er is natuurlijk een mogelijkheid om de kaarten te ruilen van zondag naar zaterdag of van zaterdag naar zondag (zolang er plaatsen beschikbaar zijn). Als iemand op de nieuwe datum niet kan of als het kaartje niet geruild kan worden, dan nemen wij het kaartje terug en wordt het geld terugbetaald.

CONCERT INFO
Wat betekent #Geluk voor jou? Wanneer ben je echt gelukkig?
Zanggroep Dirk en de Dirk Band nemen je mee op hun muzikale zoektocht naar #Geluk. Tijdens deze leuke moderne show gaat Zanggroep Dirk zingend #Geluk zoeken. Kom genieten van veel mooie muziek, bekende popnummers, humor en gezelligheid.

Programma:
Nummers van: Toto, BLØF, Queen, Michael Jackson, Aerosmith, Kensington, Van Dik Hout, Leonard Cohen, The Rembrandts, Bruno Mars, Justin Timberlake en andere bekende popnummers.

Kaarten kosten € 10,- en zijn te koop via: dit e-mailadres