Dirk Leden

Zanggroep Dirk bestaat uit 25 leden in de leeftijd van 18 tot 50 jaar. We zingen vijfstemmig: sopraan, hoge en lage alt, tenor en bas. We worden begeleid door een eigen band. We besteden veel aandacht aan zangkwaliteit, podiumpresentatie, tekstbeleving, houding en uitstraling.

Dirk Band

Vier van onze leden vormen de Dirk band. Zij spelen piano, drums, gitaar en basgitaar. Bij de optredens spelen zij altijd mee. Tijdens grote concerten maakt Dirk ook regelmatig gebruik van gastmuzikanten.

Dirigent

Ruim 13 jaar lag de muzikale leiding van Zanggroep Dirk in de handen van ervaren dirigente, vocal coach en zangdocent Ashley van Gemert. Zij studeerde aan het Conservatorium en de Rockacademie en leidt met veel passie al jaren lang verschillende koren. Bedankt, lieve Ashley! 

Vanaf januari 2022 hebben wij een nieuwe dirigent, namelijk de ervaren koordirigente en muziekdocent Maartje Knoop. Welkom Maartje en veel succes!

Repetities

Wij repeteren iedere donderdag van 20.00 uur tot 22.15 uur in het wijkgebouw ’t Slot aan het Kastelenplein 167 in Eindhoven.

Zanggroep Dirk repeteert samen met de live band. Maar er worden ook regelmatig aparte koor en band repetities gehouden.

Lid worden?

Ben je tussen de 18 en 50 jaar oud en hou je van zingen, musiceren en gezelligheid, dan ben je van harte welkom om een repetitie bij te wonen. Wil je meer weten voordat je komt kijken? Stuur dan een e-mail naar: info@zanggroepdirk.nl.