Dirk Leden

Zanggroep Dirk bestaat uit 28 tot 30 leden in de leeftijd van 18 tot 50 jaar. We zingen vijfstemmig: sopraan, hoge en lage alt, tenor en bas. We worden begeleid door een eigen band. We besteden veel aandacht aan zangkwaliteit, houding en uitstraling.

Dirk Band

Vier van onze leden vormen de Dirk band. Zij spelen piano, drums, gitaar en basgitaar. Bij de optredens spelen zij altijd mee. Tijdens grote concerten maakt Dirk ook regelmatig gebruik van gastmuzikanten.

Dirigent

De muzikale leiding van Zanggroep Dirk ligt in de handen van ervaren dirigente en zangdocent Ashley van Gemert. Zij studeerde aan het Conservatorium en de Rockacademie en leidt al meer dan 10 jaar met veel passie verschillende koren.

Repetities

Wij repeteren iedere donderdag van 20.00 uur tot 22.15 uur in het wijkgebouw ’t Slot aan het Kastelenplein 167 in Eindhoven.

Zanggroep Dirk repeteert samen met de band. Maar er worden ook regelmatig aparte koor en band repetities gehouden.

Hou jij ook van zingen?

Ben je tussen de 18 en 50 jaar oud en hou je van zingen, musiceren en gezelligheid, dan ben je van harte welkom om een repetitie bij te wonen. Wil je meer weten voordat je komt kijken? Stuur dan een e-mail naar info@zanggroepdirk.nl.